Kozí kosmetika Verona

17. května 2013

Okolo kozí kosmetiky je v poslední době boom, hlavně ve spojitosti se značkou Ziaja. Dostala jsem možnost vyzkoušet přírodní kosmetiku značky Verona, která obsahuje právě kozí mléko. 

Na zkoušku mám tělové mléko ( na obrázku vlevo ) a krém na ruce ( na obrázku vpravo ). Krémy už používám více jak měsíc a musím říct, že jsem nadšená. Osobně dávám přednost ovocným vůním, hlavně z The Body Shop. V tomhle případě je však vůně super. Je čistá a příjemná. Nic příliš navoněného a rozhodně ne nepříjemného. 

Krém na ruce má za cíl regenerovat pokožku, zpevňovat nehty a zabránit jejich třepení a také pokožku zpevnit. Rychle se vstřebává a nemusíte se tak bát nepříjemného mastného pocitu. 

Objem je 125 ml
Cena cca 26,-Kč

Tělové mléko má vysoký obsah bílkovin a má regenerovat a vyživovat pokožku. Na těle se rychle vstřebává a má úžasnou jemnou vůní.

Objem je 200 ml
Cena cca 40,-Kč

Oba krémy jsou opravdu super a můžu je s klidným svědomím doporučit. Pokožka je krásně hydratovaná a úžasně voní. Navíc se do pokožky rychle vstřebá, takže se nemusíte bát "lepkavého" pocitu. Cena je navíc více než příjemná. 

Koupit je můžete třeba v drogerii PeMi. 




Krásný den


4 komentáře

  1. Neviete náhodou či sa jedná o kozmetiku ne/testovanú na zvieratách? Obal ale vyzerá veľmi lákavo,celkom by som sa na to dala zlákať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bohužel nevím, sice píšou, že je to přírodní kosmetika, ale o testování jsem nic nenašla. Na výrobku, ale značka není, takže se obávám, že testována bude :/

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.